Νέο γήπεδο αντισφαίρισης στον Ασπρόπυργο

Στην κατασκευή γηπέδου αντισφαίρισης στην περιοχή Αγροκήπιο, προχώρησαν τα συνεργεία του Δήμου Ασπροπύργου.

PACIFIC-SUN

Στην κατασκευή γηπέδου αντισφαίρισης στην περιοχή Αγροκήπιο, προχώρησαν τα συνεργεία του Δήμου Ασπροπύργου.

Συγκεκριμένα, τα Συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας, ολοκλήρωσαν τις εργασίες κατασκευής του γηπέδου αντισφαίρισης , διαστάσεων 37μ. x 20μ., το οποίο ανήκει στην κατηγορία των σκληρών γηπέδων και σύμφωνα με τις προδιαγραφές, φέρει δάπεδο διαμορφωμένο από αντικραδασμικό ελαστοτάπητα, το οποίο προφυλάσσει τους αθλητές από τυχόν τραυματισμούς, και δεν χρήζει συντήρησης. Ο κύριος αθλητικός χώρος χωρίζεται στη μέση με δίχτυ (φιλέ), τοποθετημένο κεντρικά, ύψους 91 εκατοστά.

Επίσης, ο φωτισμός του χώρου, σε εφαρμογή σχετικής μελέτης, περιλαμβάνει οκτώ προβολείς με λαμπτήρες μεταλλικών αλογονιδίων, ισχύος 400 Watt έκαστος, οι οποίοι βρίσκονται αναρτημένοι σε ιστούς ύψους περίπου 10 μέτρων. Ο αθλητικός χώρος προστατεύεται περιμετρικά από χαλύβδινη περίφραξη ύψους 3,50 μέτρων και φέρει θύρες εισόδου – εξόδου από το ίδιο υλικό.

Για τη χρήση του Γηπέδου, από τους Δημότες της πόλης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Οργανισμό Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας (Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η.) στα τηλέφωνα 210-5579341, 210-5577862.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής