Κατσιφάρας: Αφήστε τα κόμματα στην άκρη, να προχωρήσει η αυτοδιοίκηση μαζί με την κοινωνία

Κάλεσμα στα στελέχη της Αυτοδιοίκησης να απαγκιστρωθούν από τον κομματικό εναγκαλισμό και να αναπτύξουν μια άλλη στενότερη σχέση με την κοινωνία και τις ανάγκες της, έκανε από του βήματος του κοινού συνεδρίου της ΕΝΠΕ-ΚΕΔΕ, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, σήμερα Παρασκευή 11 Μαΐου.

PACIFIC-SUN

«Ελάτε να αφήσουμε τα κόμματα και να ενισχύσουμε την Αυτοδιοίκηση για να προχωρήσουμε μπροστά μαζί με την κοινωνία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσιφάρας. Στην παρέμβασή του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, στάθηκε με έμφαση στην αναγκαιότητα της προστασίας της οικογενειακής στέγης, υπογραμμίζοντας πως με την επικείμενη αναθεώρηση του Συντάγματος πρέπει να συμπεριληφθούν οι ρυθμίσεις που θα διασφαλίζουν το αγαθό της οικογενειακής στέγης. Ενώ υποστήριξε πως επιβάλλεται η διασφάλιση του κατώτατου μισθού, για να στηριχθεί η νεολαία, μετά τον τερματισμό των μνημονίων. «Ειδάλλως θα είμαστε απλοί διαχειριστές της εξουσίας», υπογράμμισε ο κ. Κατσιφάρας.

«Πρέπει να πούμε αλήθειες, αλλά όλες τις αλήθειες», σημείωσε ο Περιφερειάρχης, αναφορικά με όσα προβλέπονταν και δεν εφαρμόστηκαν στον «Καλλικράτη».
Ενώ μίλησε για την συμμετοχική δημοκρατία, αλλά και τις μητροπολιτικές περιφέρειες.
Παράλληλα στάθηκε στο πολιτικό σύστημα τονίζοντας: «Έχουμε ένα φοβικό πολιτικό σύστημα, που δεν μπορεί να προσφέρει όραμα στην κοινωνία. Αυτό είναι το σημερινό κοινωνικό πρόταγμα», υποστήριξε.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής