Κάλεσμα για συλλογή καπακιών από τον Δήμο Βριλησσίων για την απόκτηση αμαξιδίου ειδικής αγωγής

Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, πριν 2μιση χρόνια ξεκίνησε καμπάνια συγκέντρωσης καπακιών με διπλό στόχο. Την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της ανακύκλωσης τους και την απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων που προκύπτει από την ανακύκλωση τους.

PACIFIC-SUN

Σε αυτή τη δράση με την τεράστια απήχηση μέχρι σήμερα συμμετέχουν κάτοικοι, σχολεία, σύλλογοι, ιδιώτες, φορείς. Το δυνατό κίνητρο, σε συνδυασμό με την ευαισθητοποίηση όλων των Βριλησσιωτών, έγινε αιτία να αποκτηθούν 4 αναπηρικά αμαξίδια, τα οποία ήδη έχουν προσφερθεί σε παιδιά που τα είχαν ανάγκη.

Αυτό το διάστημα ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αληλεγγύης δέχτηκε αίτημα βοήθειας, από το Σύλλογο τριτέκνων – πολυτέκνων «Άγιος Νεκτάριος» στην προσπάθεια που καταβάλει να συγκεντρώσει καπάκια για την απόκτηση αμαξιδίου ειδικού τύπου αγωγής για ένα 10χρονο αγοράκι στην Αρτέμιδα.

Το αμαξίδιο κοστίζει περίπου 2.000 ευρώ και για την αγορά του θα πρέπει να μαζευτούν περίπου 20 τόνοι από καπάκια, γι΄αυτό καλεί όλους να εντείνουν τις προσπάθειες ώστε σύντομα αυτό το παιδάκι να μπορεί να έχει το ειδικό αμαξίδιο του. Οι σακούλες με τα καπάκια συγκεντρώνονται καθημερινά στον ΟΚΠΑΔΒ, Λ.Πεντέλης 62.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής