Γ. Πατούλης: Να αρθεί ο αποκλεισμός των μικρομεσαίων επαγγελματιών στο νέο διαγωνισμό για τη μίσθωση αναψυκτηρίων

«Είναι απαράδεκτο, εν μέσω κρίσης, να αποκλείονται από τους όρους της προκήρυξης στο νέο διαγωνισμό για τη μίσθωση των αναψυκτηρίων μουσείων και αρχαιολογικών χώρων οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που πληρούν φυσικά τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια ποιότητας, ασφάλειας και υγιεινής», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.

PACIFIC-SUN

«Με τους όρους που προβλέπονται στη Διακήρυξη είναι ανέφικτο για τον οποιονδήποτε μικρό ή μικρομεσαίο επαγγελματία να μπορέσει να συμμετάσχει. Θα περιμέναμε από μια κυβέρνηση που θέλει να λέγεται αριστερή να προχωρήσει σε τροποποίηση των όρων εκείνων του Διαγωνισμού προκειμένου να απαλειφθεί η σχετική αδικία», επεσήμανε ο κ. Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης πρόσθεσε επίσης ότι εφόσον ο Διαγωνισμός έρχεται σε αντίθεση με το νέο θεσμικό πλαίσιο και τις κατευθυντήριες οδηγίες της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων περί συμμετοχής των ΜΜΕ σε Διαγωνισμούς για την ανάθεση δημοσίων συμβάσεων, πρέπει το αρμόδιο υπουργείο να προβεί σε επανεξέταση και τροποποίηση των όρων αυτών του διαγωνισμού.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής