Επίσκεψη Χρ. Καλογήρου στη Χίο

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου βρίσκεται  στη Χίο, όπου από νωρίς το πρωί πραγματοποιεί αυτοψίες σε έργα και συναντήσεις με αιρετούς της περιοχής.

PACIFIC-SUN

Η Περιφερειάρχης επισκέφθηκε το έργο του φράγματος Κόρης Γεφύρι, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Σταμάτη Κάρμαντζη, τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Γιώργο Καμπούρη, στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και τον εκπρόσωπο του τεχνικού συμβούλου για την παρακολούθηση και ολοκλήρωση των υπολειπόμενων εργασιών του φράγματος.

Η κα. Καλογήρου ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών και τον τρόπο αντιμετώπισης των ζητημάτων που παρουσιάστηκαν κατά τη μακρά πορεία εκτέλεσης του έργου, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου να προχωρήσει το έργο της αντικατάστασης του δικτύου μεταφοράς νερού από το φράγμα ως την περιοχή της Ψαρόπετρας συνολικού μήκους 1100 μέτρων.

Η Περιφερειάρχης συναντήθηκε ακόμη με τον νέο διοικητή της 96 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο Παναγιώτη Κιμουρτζή και τον απερχόμενο διοικητή Ταξίαρχο Δημόκριτο Κωνσταντάκο.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής