Εκατοντάδες παιδιά στην εκδήλωση του ΟΠΑΝ στα Βοτσαλάκια

Εκατοντάδες παιδιά συμμετείχαν σήμερα στα Βοτσαλάκια στην εκδήλωση με αθλητικά και ψυχαγωγικά δρώμενα, που διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, με σκοπό την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα υγείας και αθλητισμού.

PACIFIC-SUN

Η εκδήλωση περιλάμβανε πολυποίκιλα αθλητικά δρώμενα, χορό, παράσταση θεάτρου σκιών, face painting και ενημέρωση στα παιδιά από ειδικούς παιδαγωγούς.

Η πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά (Ο.Π.Α.Ν.) Σταυρούλα Αντωνάκου δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κάνουμε δραστηριότητες για τα παιδιά των δημοτών. Θέλουμε κατ’ αρχήν τα παιδιά να νοιώσουν ότι παίζουν, ότι αυτό που κάνουν είναι ένα παιχνίδι και μετά να μπορέσουμε να τους μεταδώσουμε το «ευ αγωνίζεσθαι». Έχουμε πολλές δραστηριότητες. Οι γυμναστές του Ο.Π.Α.Ν. έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό όλη τη χρονιά. Θα προσπαθήσουμε να το καθιερώσουμε και να το κάνουμε όσο πιο μεγάλο γίνεται μέσα στους επόμενους μήνες. Ακολουθούν πολλά «events» από τον Ο.Π.Α.Ν., πολιτιστικά και αθλητικά. Μέσα στον Μάιο θα έχουμε δρομικά, θα έχουμε πολιτιστικές εκδηλώσεις. Είναι όλα δωρεάν για τους δημότες και ελπίζουμε όλοι να περνάνε καλά, γιατί οι εποχές είναι λίγο πιεσμένες, έχουμε όλοι άγχος αλλά τα παιδιά πάντα είναι προτεραιότητά μας.

Σε ερώτηση ποιες είναι οι αθλητικές διοργανώσεις του Ο.Π.Α.Ν. για τους μεγάλους η κα Αντωνάκου απάντησε:

«Το πρώτο μας «event» για τους μεγάλους είναι στις 20 Μαΐου, με ένα δρομικό το οποίο γίνεται για πρώτη φορά στον Πειραιά, ένα «night run», που θα ξεκινάει από το Καραϊσκάκη, θα περνάει από το Μικρολίμανο και την Καστέλα. Προσκαλούμε και τους Πειραιώτες, αλλά και τον κόσμο εκτός Πειραιά, να κάνουν αυτήν την πανέμορφη διαδρομή και να δώσουμε κι ένα δυνατό μήνυμα, γιατί πάντα όλες οι εκδηλώσεις μας έχουν έναν κοινωνικό κι ένα φιλανθρωπικό σκοπό. Αρχής γενομένης λοιπόν στις 20 Μαΐου έχουμε αυτό τον αγώνα δρόμου για ανθρώπους όλων των ηλικιών και μετά συνεχίζουμε δυναμικά με πάρα πολλά «events» με ιστιοπλοϊκούς και κολυμβητικούς αγώνες. Προσπαθούμε με τις συνθήκες που επικρατούν στον Πειραιά, λόγω έργων, να μην ταλαιπωρούμε τον κόσμο. Έχουμε αποφύγει να κάνουμε δρομικά σε ανοικτούς χώρους. Προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε τους χώρους που έχουμε ως Δήμος για να είναι όλοι ικανοποιημένοι».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής