Χαρίτσης: 11,6 εκατ. ευρώ για το οδικό δίκτυο των Δήμων Τεμπών, Αγιάς και Φαρσάλων

Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, ενισχύεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας με 11,6 εκατ. ευρώ, για έργα αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσαν τα  έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία έπληξαν το Νομό Λάρισας, στις 16 Ιουλίου 2017.

PACIFIC-SUN

Οι πόροι προέρχονται από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και θα διατεθούν για την αποκατάσταση του επαρχιακού και αγροτικού οδικού δικτύου των Δήμων Τεμπών, Αγιάς  και Φαρσάλων, το οποίο υπέστη μεγάλες ζημιές εξαιτίας των βροχοπτώσεων.

Για την χρηματοδότηση των έργων από εθνικούς πόρους ο κ. Χαρίτσης δήλωσε: «Ανταποκρινόμαστε στο αίτημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών και  κινητοποιούμε όλα τα διαθέσιμα μέσα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Δεσμεύσαμε τους απαραίτητους εθνικούς πόρους ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές στο οδικό δίκτυο πριν από το ξεκίνημα των εργασιών της  νέας αγροτικής περιόδου και συνεργαζόμαστε στενά με τις τοπικές αρχές για να υλοποιηθούν έγκαιρα όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις και να επανέλθει γρήγορα η κανονικότητά στις πληγείσες περιοχές».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής