Με 193 φιάλες αίματος ενισχύθηκε η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αμαρουσίου

Με μεγάλη συμμετοχή αιμοδοτών ολοκληρώθηκε η 26η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος. Περισσότεροι από 230 εθελοντές αιμοδότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ζωής και προσφοράς στον συνάνθρωπο.

PACIFIC-SUN

Μετά τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών από το επιστημονικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ, συγκεντρώθηκαν 193 φιάλες αίματος για την Δημοτική Τράπεζα Αίματος.

Τη διεξαγωγή της 26ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε κατά το διήμερο 3 και 4 Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου επέβλεψε η Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένη Λέκκα Καλαντζάκη.

Η κα Λέκκα μετέφερε εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου, προέδρου του ΙΣΑ Γιώργου Πατούλη θερμές ευχαριστίες  προς τους εθελοντές αιμοδότες  για την ανιδιοτελή προσφορά τους προς το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη από μετάγγιση αίματος, καθώς και στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ»  και στους εργαζόμενους στον Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α για την επιτυχή διεξαγωγή της αιμοδοσίας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής