Φύτευση δένδρων στον πεζόδρομο της Σωτήρος Διός

Στη φύτευση δέκα δέντρων προχώρησε σήμερα η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Πειραιά, αντικαθιστώντας τα δέντρα που είχαν υλοτομηθεί παράνομα πριν λίγες ημέρες στον πεζόδρομο της Σωτήρος Διός, μεταξύ του Ιερού Ναού του Αγίου Σπυρίδωνα και του Τινάνειου Κήπου.

PACIFIC-SUN

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου Σταύρος Βοϊδονικόλας, βρέθηκαν στο σημείο, όπου φύτεψαν συμβολικά από ένα δέντρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Πειραιά, κατέθεσε στις 23 Σεπτεμβρίου, μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων, για την παράνομη υλοτομία των δέκα δέντρων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: «Βρισκόμαστε στη Σωτήριος Διός, ανάμεσα στον Τινάνειο Κήπο και τον Άγιο Σπυρίδωνα, με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Σταύρο Βοϊδονικόλα, τον Διευθυντή κ. Δρίτσα και τους ανθρώπους της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου, για να αποκαταστήσουμε αύτη την απαράδεκτη ενέργεια κάποιων, να ξηλώσουν δέκα δέντρα, από το σημείο αυτό.  Αντικαθιστούμε τα δέντρα και είναι κάτι το οποίο θα γίνεται συνέχεια. Οποιοσδήποτε διανοηθεί να αφαιρέσει, να καταστρέψει δέντρο στην πόλη, πέρα από τη μήνυση την οποία πάντα θα υποβάλουμε, θα αντικαθιστούμε τα κομμένα δέντρα.  Είναι απαράδεκτο σε μια πόλη που δεν έχει πράσινο, που διαθέτει λίγα δέντρα, να υπάρχουν τέτοιες ενέργειες. Είχαμε καταγγείλει την παράνομη υλοτομία με τον κ. Βοϊδονικόλα και είμαστε σήμερα εδώ για να δείξουμε ότι θα αντικαθιστούμε το συντομότερο δυνατόν τα κομμένα δέντρα».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής