Υποψήφιος για «Δήμαρχος του Κόσμου 2016» ο Γ. Καμίνης

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης είναι υποψήφιος μεταξύ δεκαπέντε δημάρχων από όλο τον κόσμο για τον τίτλο «Δήμαρχος του Κόσμου 2016» για τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος.

PACIFIC-SUN

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης είναι υποψήφιος μεταξύ δεκαπέντε δημάρχων από όλο τον κόσμο για τον τίτλο «Δήμαρχος του Κόσμου 2016» για τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος.

Πρόκειται για το θεσμό «World Mayor», που στο τέλος του έτους θα ανακοινώσει ποιος από τους δεκαπέντε δημάρχους που έχουν επιλεγεί και βρίσκονται στη λίστα των υποψηφίων θα λάβει την τιμητική διάκριση του «Δημάρχου του Κόσμου 2016», που φέτος είναι αφιερωμένος στην υποδοχή των προσφύγων και την ένταξη των μεταναστών.

Στην τελική ετυμηγορία μπορούν να συμμετέχουν και οι πολίτες, με καταληκτική ημερομηνία την 20η Δεκεμβρίου. Πληροφορίες για τη διαδικτυακή ψηφοφορία μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, κάνοντας κλικ εδώ.

Για να δηλωθεί η προτίμηση σε κάποιον υποψήφιο, πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα (email) με σύντομη αιτιολόγηση της ψήφου, βάζοντας ως πρόθεμα το όνομα της πόλης και στη συνέχεια γράφοντας @worldmayor.com.

Για παράδειγμα, όσοι επιλέγουν τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη στέλνουν e-mail στο athens@worldmayor.com, γράφοντας στο θέμα του email “Athens Kaminis” και προσθέτοντας ένα μικρό σχολιασμό δικαιολόγησης της επιλογής τους.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής