Τη «Φλόγα της Αγάπης» υποδέχθηκε ο Δήμος Πειραιά

Τη «Φλόγα της Αγάπης» υποδέχτηκε χθες, στον Πειραιά ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, στο πλαίσιο της 14ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών.

PACIFIC-SUN

Στη Λαμπαδηδρομία συμμετείχαν ο Σύλλογος Εκτελωνιστών Πειραιώς – Αθηνών και οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

Οι δρομείς ξεκίνησαν από την πλατεία Αλεξάνδρας, συνέχισαν προς το Δημοτικό Θέατρο και κατέληξαν στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι, όπου ο κ. Μώραλης παρέλαβε τη φλόγα από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εκτελωνιστών Πειραιώς – Αθηνών Ανδρέα Βροντάκη και άναψε το βωμό.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στον χαιρετισμό του, τόνισε:
«Η 14η Λαμπαδηδρομία είναι μια σημαντική πρωτοβουλία από τους εκτελωνιστές, από τους αιμοδότες, με τη συνδρομή – επαναλαμβάνω – και τους ευχαριστούμε των παιδιών των Ακαδημιών του Ολυμπιακού.

Το μήνυμα νομίζω είναι σαφές και αυτονόητο. Έχουμε ανάγκη από αίμα, έχουμε ανάγκη από εθελοντική αιμοδοσία. Το μήνυμα αυτό «περνάμε» σήμερα, εδώ. Σκοπός είναι να γίνεται και τα επόμενα χρόνια, να το υποστηρίζουν όσο περισσότεροι άνθρωποι μπορούν.

Καταλαβαίνουμε τη σημασία του να έχουμε αίμα, ειδικά τη δύσκολη περίοδο που ζούμε και στην Ελλάδα και στον κόσμο, αλλά πολύ περισσότερο στη χώρα μας. Θέλω να πιστεύω ότι αυξάνονται οι εθελοντές αιμοδότες. Δεν έχω στοιχεία, αλλά βλέπω μια τάση των ανθρώπων να συμμετέχουν όλο και περισσότερο.

Εμείς, ως Δήμος Πειραιά έχουμε υποχρέωση αλλά και επιθυμία να στηρίζουμε  παρόμοιες πρωτοβουλίες για εθελοντική αιμοδοσία και θα το κάνουμε».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής