Πραγματοποιήθηκε ο τρίτος αγώνας δρόμου για το παιδικό σπίτι Πειραιά

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή αθλητών, πολιτών και εκατοντάδων παιδιών, πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Πειραιά, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο αγώνας δρόμου «ΒΙΚΟΣ STREET RELAYS ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2016», ο οποίος έχει φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων του θα δοθεί στο «Παιδικό Σπίτι Πειραιά».

PACIFIC-SUN

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης έδωσε την εκκίνηση στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου και του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας, σε συνεργασία με τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο ΕΡΜΗΣ 1877 και με τη στήριξη του Ολυμπιακού ΣΦΠ.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:
«Έχουμε σήμερα άλλο ένα δρομικό, τον τρίτο αγώνα δρόμου “ΒΙΚΟΣ STREET RELAYS”. Πρόκειται για μια ωραία διοργάνωση, κυρίως για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι γιατί τρέχουν μαζί σημαντικοί αθλητές και πολίτες. Είναι η σκυταλοδρομία, με ομάδες που τρέχουν για μικρές, μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις και για παιδιά.

Ο δεύτερος σημαντικός λόγος είναι ότι πάντα βοηθάμε κάποια κοινωνική δομή του Δήμου Πειραιά. Φέτος ενισχύουμε το Παιδικό Σπίτι του Πειραιά, μια σημαντική δομή. Είναι καλή μέρα, μας έκανε το χατίρι ο καιρός, βρισκόμαστε σε ένα από τα πιο ωραία μέρη του Πειραιά, με πολλούς αθλητές, γνωστούς, παγκόσμιους, Ολυμπιονίκες, με τους χορηγούς που μας στηρίζουν. Ο Πειραιάς θα μπορούσε να είναι αθλητική πρωτεύουσα της χώρας. Εμείς το πιστεύουμε ότι είναι σημαντική πόλη για τον αθλητισμό. Είναι μια ωραία ημέρα για τον Πειραιά. Εύχομαι να έχουμε και άλλες τέτοιες διοργανώσεις με φιλανθρωπικό σκοπό. Κάθε χρόνο να κάνουμε πολλά δρομικά και άλλα αθλήματα και να μπορούμε να βοηθάμε κοινωνικές δομές του Πειραιά, που έχουν ανάγκη.»

Την απονομή των επάθλων στους νικητές έκαναν ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν Σταυρούλα Αντωνάκου και ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν Νίκος Γέμελος.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής