Παράδοση 4 αμαξιδίων σε άτομα με κινητικά προβλήματα

Με την περιβαλλοντική και κοινωνική δράση «Ανακυκλώνω καπάκια. Βοηθάω - Κινούμαι», με σκοπό τη συγκέντρωση καπακιών για την απόκτηση αμαξιδίων για άτομα που χρήζουν τέτοιας ανάγκης, ο Δήμος Περιστερίου παρέλαβε μέχρι στιγμής, τέσσερα αμαξίδια ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

PACIFIC-SUN

Με την περιβαλλοντική και κοινωνική δράση «Ανακυκλώνω καπάκια. Βοηθάω – Κινούμαι», με σκοπό τη συγκέντρωση καπακιών για την απόκτηση αμαξιδίων για άτομα που χρήζουν τέτοιας ανάγκης, ο Δήμος Περιστερίου παρέλαβε μέχρι στιγμής, τέσσερα αμαξίδια ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Τα καπάκια συγκεντρώθηκαν από φορείς, συλλόγους, σωματεία, σχολεία και επιχειρήσεις του Περιστερίου και η δράση σύμφωνα με τη δημοτική αρχή θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα.

Για τη συμμετοχή στη δράση, αρκεί να παραδώσει ο ενδιαφερόμενος τα καπάκια που έχει συγκεντρώσει στον ειδικά διαμορφωμένο σπίτι Πράσινο σπίτι, Αγίου Βασιλείου 62, όπου και γίνεται η διαλογή τους, εργάσιμες ώρες.

Παράλληλα ο Δήμος Περιστερίου, καλεί τα άτομα με κινητικά προβλήματα που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα από τα αμαξίδια, να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία, στα τηλέφωνα 2105701568.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής