ΠΑΜΘ: Σύσκεψη για την αναβάθμιση των υποδομών υγείας

Σύσκεψη για θέματα που αφορούν την ολοκλήρωση πράξεων και τον προγραμματισμό ενεργειών για την αναβάθμιση των υποδομών υγείας, με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης 2014-2020, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κομοτηνή, παρουσία του Περιφερειάρχη Γεώργιου Παυλίδη και του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας & Θράκης Στρατή Πλωμαρίτη.

PACIFIC-SUN

Σύσκεψη για θέματα που αφορούν την ολοκλήρωση πράξεων και τον προγραμματισμό ενεργειών για την αναβάθμιση των υποδομών υγείας, με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης 2014-2020, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κομοτηνή, παρουσία του Περιφερειάρχη Γεώργιου Παυλίδη  και του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας & Θράκης Στρατή Πλωμαρίτη.

Συζητήθηκαν θέματα σχεδιασμού και ιεράρχησης των ενεργειών ώστε να προχωρήσουν οι προμήθειες του αναγκαίου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση της λειτουργίας των Νοσοκομείων και των κέντρων Υγείας της ΠΑΜΘ.

Αναλυτικά τα θέματα που εξετάστηκαν ήταν τα εξής:

  • Προγραμματισμός ενεργειών για υποβολή προτάσεων στα πλαίσια της υπ’αριθμ. 1351/ΑΜΘ 20 πρότασης, με τίτλο Ανάπτυξη/ Αναβάθμιση Υποδομών Υγείας, για ένταξη έργων υγείας στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΠΑΜ-Θ 2014-2020.
  • Ολοκλήρωση Πράξεων ενταγμένων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΜΑ- ΘΡΑ 2007-2013 για την ΠΑΜ-Θ

Ο Περιφερειάρχης δήλωσε σχετικά: «Έχουμε δεσμεύσει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΠΑΜΘ 2014-2020,τα περισσότερα χρήματα από όλες τις Περιφέρειες της χώρας για την Υγεία και θα τα διαθέσουμε όλα προς το σκοπό αυτό. Ευχαριστώ τον κ. Πλωμαρίτη για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας, τους Διοικητές των Νοσοκομείων και τις Τεχνικές Υπηρεσίες καθώς και τη Διαχειριστική Αρχή. Θα προχωρήσουμε στον τομέα της Υγείας με τα γρηγορότερα βήματα».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρήστος Γάκης, η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Ζωή Κοσμίδου, οι διοικητές των Νοσοκομείων: Αλεξανδρούπολης Δ. Αδαμίδης, Κομοτηνής Γ. Φιλιππίδης, Ξάνθης Α. Γερόπουλος, Καβάλας, Α. Καρασαββόγλου, Δράμας Ν. Λιάτσης, Εκπρόσωπος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου Α. Τσιαφούλης, ο Πρ. της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Β. Πιτσινίγκος και ο Γενικός Δ/ντης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Κ. Καλούδης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής