Ξεκίνησαν τα μαθήματα στο Λαϊκό Φροντιστήριο του Δήμου Χαϊδαρίου

Ξεκίνησαν για τρίτη χρονιά, τα μαθήματα του Λαϊκού Φροντιστηρίου στο Δήμο Χαϊδαρίου, που έχει ως στόχο να καλύπτει τις πρόσθετες εκπαιδευτικές ανάγκες παιδιών από λαϊκές οικογένειάς, οι οποίες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν τα τεράστια ποσά που απαιτούνται για τη συμπληρωματική βοήθεια στη μόρφωση των παιδιών τους.

PACIFIC-SUN

Το λαϊκό φροντιστήριο εξυπηρετεί πάνω από 150 παιδιά, μαθήματα κάνουν 23εκπαιδευτικούς. Καλύπτονται οι διδακτικές ανάγκες των Ε και ΣΤ τάξεων του Δημοτικού, όλων των τάξεων του Γυμνασίου, όλων του Λυκείου, ενώ από φέτος θα γίνονται και μαθήματα Σχεδίου.

Φέτος, για πρώτη χρονιά γίνεται προσπάθεια το εκπαιδευτικό πρόγραμμα να εμπλουτιστεί με θεατρικές παραστάσεις, εκπαιδευτικούς περίπατους, ξεναγήσεις σε μουσεία τόσο για τα παιδιά, όσο και για τους γονείς.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται τις απογευματινές ώρες στις αίθουσες του 2ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου (Είσοδος από οδό Αναγεννήσεως).

Φέτος υπήρξαν πολλές νέες συμμετοχές εκπαιδευτικών, γεγονός που σύμφωνα με τον Δήμο Χαϊδαρίου, αποτυπώνει ότι το Λαϊκό Φροντιστήριο γίνεται θεσμός για την πόλη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής