Μεγάλη η προσφορά των πολιτών στη συγκέντρωση τροφίμων

Μεγάλη ήταν η προσφορά των πολιτών στην εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που υλοποιήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου από το Δήμο Περιστερίου σε συνεργασία με τους Κοινωνικούς Φορείς.

PACIFIC-SUN

Μεγάλη ήταν η προσφορά των πολιτών στην εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που υλοποιήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου από το Δήμο Περιστερίου σε συνεργασία με τους Κοινωνικούς Φορείς.

Υπερήφανος για τους συμπολίτες του δήλωσε ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, που έδωσαν το παράδειγμα ανθρωπιάς, ευαισθητοποίησης και προσφοράς.

Οι Περιστεριώτες δεν συνέβαλαν από το περίσσευμα, αλλά από το υστέρημά τους. Προσέφεραν ό,τι μπορούσαν και αυτές οι προσφορές είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη απόδειξη ότι η αγάπη για τον συνάνθρωπο ξεπερνά όλα τα εμπόδια.

Τα τρόφιμα θα καλύψουν τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τώρα, που έρχονται οι άγιες ημέρες των εορτών (Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά) και η στέρηση, η εγκατάλειψη, η μοναξιά και η αδυναμία κάνουν οξύτερο τον πόνο, όλων εκείνων των συμπολιτών μας που πάσχουν και υποφέρουν πραγματικά.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής