Λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου Δήμου Περιστερίου

Από την 3η Οκτωβρίου 2016 ξεκινά η λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου Δήμου Περιστερίου, το οποίο θα εξυπηρετεί δωρεάν τους ανασφάλιστους και ανήμπορους πολίτες και θα λειτουργούν τα εξής τμήματα: Παθολογικό, Πνευμονολογικό, Παιδιατρικό, Γαστρεντερολογικό, Καρδιολογικό, Ουρολογικό, Δερματολογικό και Αγγειοχειρουργικό.

PACIFIC-SUN

Τα ραντεβού για εξέταση από σήμερα θα προσδιορίζονται από το ΚΕΠ Υγείας Περιστερίου, τις πρωινές ώρες στα τηλέφωνα 210.5701562 και 210.5701671.

Στη συνάντηση με τους εθελοντές ιατρούς και νοσηλευτές, που στελεχώνουν το Κοινωνικό Ιατρείο της πόλης, ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης τόνισε ότι: «Καταξιωμένοι ιατροί και νοσηλευτές με τη εθελοντική τους συμμετοχή τους, καταδεικνύουν το γεγονός ότι δεν έχει χαθεί η ανθρωπιά. Η υγεία είναι ότι πιο σημαντικό. Η προσφορά  αλληλεγγύης είναι μοναδική».

Ο κ. Παχατουρίδης δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει για την εθελοντική τους συμμετοχή, καθώς και τον συνεργάτη του, Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Υγείας – Καρδιολόγο Γιώργο Μπεκιάρη για το συντονισμό λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου της πόλης.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπεκιάρης υπογράμμισε ότι: «Διανύουμε μια δύσκολη εποχή με σημαντικά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Αυτά έχουν επηρεάσει σημαντικά την λειτουργία των κρατικών δομών παροχής υγείας αφενός και αφετέρου την δυνατότητα των συμπολιτών μας να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της νοσηρότητας τους. Ο Δήμος Περιστερίου πάντα προσπαθεί να βρίσκεται κοντά σε κάθε Περιστεριώτη».

Καλεί δε, κάθε εθελοντή που επιθυμεί να προσφέρει, τις υπηρεσίες του, στην προσπάθειά μας αυτή, να το δηλώσει στο τηλ. 210-5701141, στην κα Χριστίνα Κωνσταντακοπούλου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής