Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Θεσσαλονίκη λόγω Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε στο πλαίσιο Ευρωπαϊκής εβδομάδας Κινητικότητας, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, λόγω εκδηλώσεων που διοργανώνονται από το Δήμο Θεσσαλονίκης.

PACIFIC-SUN

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου και την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου από τις 09:00 έως 21:00, θα μεταφερθεί ο ποδηλατόδρομος που βρίσκεται επί του πεζοδρομίου της Λεωφ.Νίκης στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Βενιζέλου μέχρι το ύψος της συμβολής της με την οδό Π.Μελά και η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφ.Νίκης θα διεξάγεται από τις δύο ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας.

Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου από τις 09:00 έως 21:00, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα το κέντρου της πόλης που περικλείεται από τις οδούς Λεωφ.Νίκης – Εθν.Αμύνης – Αλ.Σβώλου – Κεραμοπούλου – Ερμού – Βενιζέλου. Στις οδούς Εθνικής Αμύνης και Ελ.Βενιζέλου η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά.

Από τις παραπάνω ρυθμίσεις εξαιρούνται τα αστικά λεωφορεία τα οποία θα κινούνται κανονικά στις λεωφορειολωρίδες των οδών Τσιμισκή και Μητροπόλεως καθώς και στις οδούς Αλ. Σβώλου, Κεραμοπούλου, Ερμού και Π.Μελά.

Επίσης από τις παραπάνω ρυθμίσεις εξαιρούνται τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής