Κατεδαφίστηκαν εγκαταλελειμμένα κτίρια στην Παλαιά Κοκκινιά

Δύο εγκαταλελειμμένα κτίρια κατεδάφισαν σήμερα οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά, στην περιοχή της Παλαιάς Κοκκινιάς, που σύμφωνα με τον Δήμο αποτελούσαν εστία μόλυνσης και δημόσιο κίνδυνο λόγω προβλημάτων στατικότητας.

PACIFIC-SUN

Αποτελούσε μάλιστα και χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής καθώς και του συλλόγου της Παλαιάς Κοκκινιάς «Δράση».  Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο Δήμος Πειραιά, θα παρέμβει σε ένα ακόμη εγκαταλελειμμένο ακίνητο στην Παλαιά Κοκκινιά, προκειμένου να μην επιβαρύνεται άλλο η περιοχή.

Τις εργασίες κατεδάφισης παρακολούθησε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οδοποιίας Αλέξανδρο Αργουδέλη, τον Πρόεδρο της Δ΄Δημοτικής Κοινότητας Τάσο Πούλο, τον Διευθυντή Οδοποιίας Αχιλλέα Κουτσοδόντη και τον Πρόεδρο του συλλόγου εθελοντών της Παλαιάς Κοκκινιάς «Δράση», Ηρακλή Ανδρικόπουλο.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, μεταξύ άλλων δήλωσε: «Προχωρήσαμε σήμερα σε μια σημαντική ενέργεια για την περιοχή. Η παρέμβαση του Δήμου Πειραιά στα εγκαταλελειμμένα κτίρια, ήταν ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων. Αποτελούσαν εστία μόλυνσης, έμεναν άστεγοι, υπήρχε σοβαρός κίνδυνος εξάπλωσης ασθενειών. Κατεδαφίσαμε δύο ακίνητα, θα καθαρίσουμε τα οικόπεδα και θα ομορφύνει η περιοχή. Το είχαμε υποσχεθεί από τον Μάιο και είμαστε συνεπείς στην υπόσχεσή μας».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής