Εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών από τον Δήμο Δελφών προς τρίτους

Μετά από προσπάθεια που ξεκίνησε από την ανάληψη των καθηκόντων της η δημοτική αρχή και έπειτα από πολύμηνη εντατική συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών, κατάφερε να υπαχθεί στο πρόγραμμα ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών, ολοκληρώνοντας ένα από τα πιο σημαντικά βήματά του προς την οικονομική εξυγίανσή του.

PACIFIC-SUN

Με την απόφαση που υπέγραψε χθες ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Σκουρλέτης επετεύχθει, μεταξύ των άλλων και η ρύθμιση των χρεών και των παλαιών και ήδη εκκαθαρισμένων επιχειρήσεων του Δήμου Δελφών (Κοινωφελής Επιχείρηση «Οι Αμφικτυονίες» και Αναπτυξιακή Επιχείρηση Δεσφίνας), κάτι που αρχικά είχε αποκλειστεί.

Με τον τρόπο αυτό, ο Δήμος Δελφών ξεπερνά πλέον την εποχή της ουσιαστικής χρεοκοπίας και μπαίνει σε φάση κανονικοποίησης της οικονομικής λειτουργίας του.

Όπως επισημαίνει η δημοτική αρχή, «ασφαλώς δεν επιτρέπεται καμία επανάπαυση. Αντίθετα, οφείλουμε να είμαστε σε πλήρη εγρήγορση για να προσπεράσουμε και άλλες δυσκολίες που μας θέτει η σημερινή πραγματικότητα με επιμονή, συστηματική εργασία και καλή συνεργασία».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής