Εθιμοτυπική επίσκεψη του πρέσβη της Ρουμανίας στον Πειραιά

Ο Πρέσβης της Ρουμανίας, ο κυβερνήτης και αξιωματικοί του εκπαιδευτικού ιστιοφόρου «Mircea», πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμο Πειραιά.

PACIFIC-SUN

Ο Πρέσβης της Ρουμανίας, ο κυβερνήτης και αξιωματικοί του εκπαιδευτικού ιστιοφόρου «Mircea», πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμο Πειραιά.

Tον Πρέσβη της Ρουμανίας στην Ελλάδα Lucian Fatu, τον Κυβερνήτη Gabriel Ioan Moise, του εκπαιδευτικού ιστιοφόρου της Ρουμανίας «Mircea», τον Ναύαρχο Ioan Stancivlescy, καθώς και τον Ακόλουθο Άμυνας Σμήναρχο Dragici Aurel που τον συνόδευαν, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης και  ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου  Σταύρος Βοϊδονικόλας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, τόνισε:
«Υποδεχθήκαμε σήμερα μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δαβάκη και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Βοϊδονικόλα, τον Πρέσβη της Ρουμανίας, τον Ναύαρχο και τους αξιωματικούς από Ρουμάνικο εκπαιδευτικό πολεμικό πλοίο ιστιοφόρο που βρίσκεται στην πόλη μας. Είχαμε μια ευχάριστη συζήτηση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και ανταλλάξαμε συμβολικά δώρα. Είμαστε αδελφοποιημένη πόλη με το Γαλάτσι της Ρουμανίας.

Τον Πρέσβη της Ρουμανίας τον είχα ξαναδεί γιατί το 2021 θα είναι Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης,  μια πόλη από την Ρουμανία και μια από την Ελλάδα και είχαμε ξανασυναντηθεί στο πλαίσιο της προετοιμασίας του φακέλου μας. Είχαμε μια καλή συζήτηση. Χαιρόμαστε γενικότερα όταν μας επισκέπτονται επίσημες αποστολές. Είναι κάτι που πρέπει να γίνεται. Είναι στο πλαίσιο αυτής της εξωστρέφειας που πάντα λέω ότι πρέπει να δείχνει η πόλη μας».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής