Εγκαίνια για το νέο παιδικό σταθμό στο Ηράκλειο Αττικής

Τα εγκαίνια για το νέο παιδικό σταθμό πραγματοποιήθηκαν σήμερα από τον δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής, Νίκο Μπάμπαλο, την διοίκηση και τους εργαζόμενους του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών, του δημοτικού συμβουλίου, εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων αλλά και πλήθος κατοίκων και φορέων της πόλης.

PACIFIC-SUN

Ο νέος παιδικός σταθμός – στην διασταύρωση των οδών Χρυσανθέμων και Τζουμαγιάς – ήδη φιλοξενεί τα πρώτα από το σύνολο των 150, περίπου, παιδιών που μπορεί να στεγάσει, διευκολύνοντας, με αυτόν τον τρόπο, ακόμα περισσότερες οικογένειες του Ηρακλείου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Πάρου & Νάξου, Καλλίνικος από κοινού με τον Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας & Φιλαδελφείας, Γαβριήλ.

Νίκος Μπάμπαλος: «Παραδίδουμε ένα έργο αντάξιο της πόλης»

«Με βαθιά συγκίνηση, παραδίδουμε στο Ηράκλειο τον νέο βρεφονηπιακό σταθμό, με την ευχή να γίνει ο προθάλαμος για να μπορέσουν οι μικροί Ηρακλειώτες να εκπληρώσουν στο ακέραιο τα δικά τους όνειρα και προσδοκίες. Το αξίζει η πόλη μας, το αξίζουν τα παιδιά. Το αξίζουμε», το μήνυμα στον χαιρετισμό του Νίκου Μπάμπαλου.

Ο δήμαρχος εξιστόρησε τον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκε αυτό το μεγάλο έργο, όπως είπε, με αρκετές δυσκολίες και παράδοξα τα οποία πάντως, δεν κατάφεραν να κάμψουν την αποφασιστικότητα και την προσήλωση των ανθρώπων του Δήμου, διαχρονικά, για να ανεγερθεί ο απαραίτητος για την πόλη σταθμός.

«Αποδείξαμε ότι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στα μεγάλα και σημαντικά μπορεί να υπάρξει συνέχεια στο έργο ενός Δήμου. Κυρίως, όμως, αποδείξαμε ότι όταν υπάρχει πολιτική βούληση, σύστημα και οργάνωση μπορούμε να κάνουμε πράγματα προς όφελος των Ηρακλειωτών», σχολίασε.

Ο Νίκος Μπάμπαλος έδωσε για το άμεσο μέλλον ραντεβού με τους κατοίκους του Ηρακλείου στα εγκαίνια ενός ακόμα δημοτικού παιδικού σταθμού, ο οποίος θα ανεγερθεί στο Παλαιό Ηράκλειο, επί της λεωφόρου Πλαπούτα. Όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος, ήδη έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση για το νέο αυτό έργο, οι εργασίες για το οποίο θα ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες.

«Ετοιμάσαμε έναν άρτιο παιδικό σταθμό που έχει εξοπλιστεί με τα πιο σύγχρονα υλικά. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε το βέλτιστο εκπαιδευτικό περιβάλλον στα πρώτα βήματα των παιδιών της πόλης», τόνισε από την πλευρά της η πρόεδρος του ΟΠΑΚΜ, Χρύσα Αγγελοπούλου.

Παρόντες στα εγκαίνια, ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο υφυπουργός, Γιάννης Μπαλάφας, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, η βουλευτής του Σύριζα, Ελένη Αυλωνίτου, οι βουλευτές της Ν.Δ. Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, Γιώργος Κουμουτσάκος και Βασίλης Γιόγιακας, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Ηρακλείου Αττικής, Βασίλης Στέφας, ο εκπρόσωπος της Καθολικής Εκκλησίας της πόλης, πατήρ Ανδρέας κ.α.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής