Δήμος Ελευσίνας: Οι ευχές των παιδιών είναι το πιο όμορφο και ελπιδοφόρο μήνυμα

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ένα «Εργαστήριο ευχών» στο οποίο τα οι μικροί αναγνώστες ανακάλυψαν τη δύναμη που η κάθε ευχή κρύβει και το πόσο σημαντικό είναι να μην την σπαταλάμε άσκοπα.

PACIFIC-SUN

Η Αισχύλειος Δημοτική Βιβλιοθήκη του Τμήματος  Πολιτισμού του Ν.Π.Δ.Δ.  Π.Α.Κ.Π.Π.Α του Δήμου Ελευσίνας υλοποίησε ένα εργαστήριο προώθησης της φιλαναγνωσίας και της δημιουργικότητας σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ένα «Εργαστήριο ευχών» στο οποίο τα οι μικροί αναγνώστες ανακάλυψαν τη δύναμη που η κάθε ευχή κρύβει και το πόσο σημαντικό είναι να  μην την σπαταλάμε άσκοπα.

Στα πλαίσια της δράσης αυτής, τα παιδιά μετέτρεψαν αποσπάσματα από βιβλία σε ευχές, οι οποίες στάλθηκαν στις νέες εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου και θα στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τις ευχές παιδιών από όλη την Ελλάδα.  Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πλούσιο κέρασμα.

Πρόκειται για μία συμβολική κίνηση που σηματοδοτεί την εκκίνηση ενός μεγάλου πολιτισμικού γεγονότος της χώρας, της έναρξης μεταφοράς και λειτουργίας των νέων εγκαταστάσεων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής