Δήμος Αμαρουσίου: Περισσότερα από 100 παιδιά εφοδιάστηκαν με όλα τα σχολικά είδη

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στο κοινωνικό κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών, ώστε να μην λείψει από κανέναν μαθητή όλα όσα χρειάζεται για το σχολείο, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

PACIFIC-SUN

Δεκάδες πολίτες, εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου και σύλλογοι, προσέφεραν για τα παιδιά των ευπαθών οικογενειών της πόλης τσάντες για όλες τις ηλικίες, τετράδια, σχολικά βοηθήματα, γραφική ύλη, χρώματα, μαρκαδόρους, μπλοκ ζωγραφικής, κασετίνες, κ.α.

Με τα σχολικά είδη που συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 100 παιδιά δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου έλαβαν τη τσάντα τους με όλα τα σχολικά είδη που επέλεξαν οι γονείς τους, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους για τη φοίτηση τους στο σχολείο.

Η παράδοση των σχολικών ειδών έγινε στη Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης, από το προσωπικό των Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης εκφράζοντας την ικανοποίησή του που τα παιδιά των ευπαθών συμπολιτών μας ξεκινούν τη νέα σχολική χρονιά με όλα όσα χρειάζονται σημείωσε:
«Στη σκέψη μας πάντα βρίσκονται τα παιδιά και οι οικογένειες τους που για οικονομικούς και κοινωνικούς λόγους αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις τρέχουσες ανάγκες. Είμαστε εδώ για οτιδήποτε άλλο χρειαστούν, υποστηρίζοντας την προσπάθειά τους για μάθηση και πρόοδο.
Σύντομα θα επιλεγούν και οι θέσεις για τα κοινωνικά φροντιστήρια, προκειμένου να έχουν όλα τα παιδιά τις προϋποθέσεις για μία καλή χρονιά. Ευχαριστούμε τους συλλόγους, αλλά και τους ανώνυμους πολίτες για την κοινωνική ευαισθησία και προσφοράς τους προς τον συνάνθρωπο».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής