Δήμος Αθηναίων: Από σήμερα η 3η διανομή τροφίμων σε 19.000 δικαιούχους

Ξεκινά σήμερα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου η 3η διανομή τυποποιημένων τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής σε 19.000 δικαιούχους του δήμου Αθηναίων.

PACIFIC-SUN

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί σε πέντε σημεία που έχει δημιουργήσει ο δήμος Αθηναίων και οι εταίροι του, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Σύμπραξης «Αθήνα: Πρωτεύουσα της Αλληλεγγύης», που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ) και θα ολοκληρωθεί στις 18 Νοεμβρίου.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για το σημείο, την ημερομηνία και την ώρα διανομής έγκαιρα (τουλάχιστον 2 μέρες νωρίτερα). Η ειδοποίηση είναι προσωπική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και σημείο διανομής.

Οι δικαιούχοι που θα ειδοποιηθούν θα πρέπει να προσκομίσουν, τον αριθμό της αίτησης, τον Α.Μ.Κ.Α. και την αστυνομική τους ταυτότητα ή εξουσιοδότηση.

Επίσης οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους καροτσάκι λόγω του βάρους των προϊόντων.

Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής), Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Υγείας, Τμήμα Οργάνωσης & Λειτουργίας. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-5210712, -693, -711, -702

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής