Για τρίτη χρονιά ο αγώνας δρόμου «ΒΙΚΟΣ STREET RELAYS ΠΕΙΡΑΙΑ 2016»

Ο Πειραιάς υποδέχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα δρόμου κοινωνικού χαρακτήρα "ΒΙΚΟΣ STREET RELAYS ΠΕΙΡΑΙΑ 2016", ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, στη Μαρίνα Ζέας (Πασαλιμάνι), με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών και πολιτών, για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Σωματείο «Παιδικό Σπίτι Πειραιά».

PACIFIC-SUN

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας, σε συνεργασία με τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο ΕΡΜΗΣ 1877 και με τη στήριξη του Ολυμπιακού ΣΦΠ.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο αίθριο της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά Συνέντευξη Τύπου-Παρουσίαση των αγώνων δρόμου, με ομιλητές τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, την Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν Σταυρούλα Αντωνάκου, τον Αντιπρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν Νίκο Γέμελο, την Γενική Διευθύντρια του ΟΣΦΠ Χριστίνα Τσιλιγκίρη και τoν Πρόεδρο του Σωματείου Παιδικό Σπίτι Πειραιά Κωνσταντίνο Φαζάκη.

Στη Δημοτική Πινακοθήκη έδωσαν επίσης το «παρών» σημαντικοί αθλητές, οι οποίοι αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων, στη σπουδαιότητα του αγώνα, αναφορικά με τον φιλανθρωπικό του σκοπό. Ομιλίες πραγματοποίησαν και οι εκπρόσωποι χορηγών των αγώνων, Νατάσσα Κρεντζ από την εταιρεία Βίκος και ο Ιάκωβος Κρομμύδας από την Renault.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής