Γαβρίλης: Είναι πια καιρός να τελειώνει αυτό το πανηγύρι

PACIFIC-SUN

«Η δήλωση του προέδρου της ΚΕΔΕ, σχετικά με την Περιφέρεια Αττικής, που αναφέρεται σε «ακραία στελέχη» που διαφωνούν με το Ελληνικό και οι υποδείξεις προς την Περιφερειάρχη, δεν στερούνται μόνο από κάθε έννοια δημοκρατικής δεοντολογίας, αλλά μαρτυρούν ακριβώς τη χρόνια εκείνη παθογένεια που κρατά μέρος της Αυτοδιοίκησης εγκλωβισμένο σε μια αδιέξοδη, πολιτικάντικη λογική», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης.

«Είναι όμως προφανές ότι το τελευταίο που απασχολεί τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, με τις πολλές ιδιότητες και ρόλους, είναι η Αυτοδιοίκηση. Το δε Ελληνικό δεν είναι παρά η αφορμή για λίγα ακόμη λεπτά δημοσιότητας», πρόσθεσε.

Συνέχισε λέγοντας «είναι επίσης προφανές ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, που έχει αναγάγει τον ανέξοδο εντυπωσιασμό και την αυτοπροβολή του σε άσκηση πολιτικής, διασύρει, για άλλη μία φορά, το αντιπροσωπευτικό συλλογικό όργανο των Δημάρχων της χώρας.
Είναι πια καιρός να τελειώνει αυτό το πανηγύρι».

Κλείνοντας είπε: «οφείλουμε όλοι να εγγυηθούμε ότι σε αυτές τις συνθήκες η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να μετατρέπεται σε όχημα προσωπικών σχεδιασμών και οφείλει να σταθεί στο ύψος των κρίσιμων περιστάσεων».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής