Στη Διεθνή έκθεση «SMART CITY EXPO WORLD CONGRESS» ο Μώραλης

Την έκθεση «Smart City Expo - World Congress» επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, η οποία αποτελεί, μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις αναφορικά με την εφαρμογή ψηφιακών τεχνολογιών στη λειτουργία των πόλεων και διεξήχθη από τις 15 έως τις 17 Νοεμβρίου στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Φωτογραφία: Δήμος Πειραιά
kiziplast
pacificsun

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Μώραλης είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στα εκθεσιακά περίπτερα Ευρωπαϊκών πόλεων και κρατών και να ενημερωθεί διεξοδικά για τα βήματα που έχουν κάνει στον τομέα της ψηφιακής στρατηγικής και ειδικότερα στην υλοποίηση καινοτόμων λύσεων, μέσω smart city εφαρμογών σε ζητήματα αστικής διαχείρισης, καθώς και για τις σύγχρονες τάσεις στην ανάπτυξη των σχετικών υποδομών.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στην έκθεση, ο Δήμαρχος Πειραιά είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει συνάντηση με τον David Tang, Πρόεδρο της HUAWEI, στον τομέα της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και των Σκανδιναβικών χωρών.

Στη συνάντηση με τον Πρόεδρο του κινέζικου κολοσσού στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ενημερώθηκε για τα προϊόντα της εταιρείας και συζήτησε την προοπτική συνεργασίας στο επίπεδο της στρατηγικής για την ανάπτυξη Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας και εφαρμογών «έξυπνης» πόλης, στο πλαίσιο των μελλοντικών επενδύσεων της κινεζικής εταιρείας.

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here