Στην έκθεση «ERGO MARATHON EXPO 2016» συμμετέχει η Περιφέρεια Κρήτης

Στην έκθεση «ERGO MARATHON EXPO 2016» συμμετέχει η Περιφέρεια Κρήτης, με σύνθημα «Μαζί και στον Αθλητισμό», την επίσημη έκθεση που πραγματοποιείται πριν τον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

PACIFIC-SUN

Την έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γήπεδο Tae kwon Do και θα έχει δωρεάν είσοδο, επισκέπτονται ετησίως περί τα 65.000 άτομα, ενώ στο Μαραθώνιο της Αθήνας συμμετέχουν 45.000-50.000 αθλητές κάθε ηλικίας από 102 χώρες.

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει με δικό της περίπτερο στην έκθεση όπου οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν από κοντά τους τοπικούς διοργανωτές δρομικών και όχι μόνο γεγονότων που θα πραγματοποιηθούν στην Κρήτη το 2017.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με αφορμή τα αθλητικά δρώμενα στην πρωτεύουσα ανέφερε ότι, «ο Αθλητισμός είναι πολιτισμός που ενώνει, η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει και στηρίζει όλους τους κλάδους αθλημάτων. Επενδύει συνεχώς σε αθλητικές υποδομές και γεγονότα-διοργανώσεις με στόχο την μεγαλύτερη προσέλκυση νέων και την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό».

Η Περιφέρεια Κρήτης έκανε ανοικτό κάλεσμα σε φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και αθλητισμού του νησιού ώστε από κοινού να προβάλλουν και να αναδείξουν την Κρήτη ως ένα ποιοτικό, ασφαλή προορισμό αθλητικού τουρισμού, αλλά και μεγάλων διοργανώσεων.

Μάλιστα για πρώτη φορά Περιφέρεια της Ελλάδας συμμετέχει μαζί με τους εμπλεκόμενους τοπικούς φορείς σε μια αθλητική έκθεση. Στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης (αριθμός 109) συμμετέχουν: Δήμος Χανίων, Δήμος Αποκορώνου, Δήμος Ρεθύμνης, Δήμος Αμαρίου, Δήμος Αγίου Νικολάου, Σύλλογος δρομέων Υγείας Χανίων, Αθλητικός Σύλλογος Υγείας *ΑΘΛΗΣ.Υ”-Αρκαλοχώρι Ηρακλείου. Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι:
Πέμπτη 10 Νοεμβρίου: 13.00 – 20.00
Παρασκευή 11 Νοεμβρίου: 10.00 – 20.00
Σάββατο 12 Νοεμβρίου : 10.00 – 20.00

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής