Στην έκθεση τουρισμού WTM η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Στην έκθεση τουρισμού World Travel Market, που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου θα συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

kiziplast
pacificsun

Η Έκθεση “World Travel Market” διεξάγεται κάθε χρόνο, στις αρχές Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο “ExCel” του Λονδίνου και απευθύνεται αποκλειστικά σε εμπορικούς επισκέπτες. Πρόκειται για το κορυφαίο τουριστικό γεγονός της Μεγάλης Βρετανίας και για μία από τις πιο επιδραστικές τουριστικές εκθέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε μία τεράστια έκταση 45.000 τ.μ. καθαρού εκθεσιακού χώρου, οι εκπρόσωποι των μεγαλύτερων επιχειρήσεων της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους και να αναπτύξουν εποικοδομητικές business to business συναντήσεις κι επαφές.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν περισσότερες από 190 χώρες απ’ όλο τον κόσμο, προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους της τουριστικής πολιτικής και των μέσων ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία, περισσότεροι από έξι χιλιάδες επαγγελματίες της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας παρακολουθούν και παρευρίσκονται στην έκθεση, ενώ την επισκέπτονται περισσότερα από είκοσι οκτώ χιλιάδες μέλη του Meridian Club και εμπορικοί επισκέπτες.

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει, για ακόμη μία χρόνια, το δυναμικό της παρών στη διεθνή τουριστική έκθεση WTM στο Λονδίνο, μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις παγκοσμίως. Στο δικό μας περίπτερο, ενταγμένο στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, προγραμματίζονται στοχευμένες business to business συναντήσεις των εκπροσώπων των φορέων και των επαγγελματιών τουρισμού της Κεντρικής Μακεδονίας με εκπροσώπους τουριστικών φορέων και επιχειρήσεων της Μεγάλης Βρετανίας. Βασικός μας στόχος είναι η αύξηση του μεριδίου μας στην ισχυρή τουριστική αγορά της Μεγάλης Βρετανίας. Η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, το να καταφέρουμε να έχουμε τουριστική ροή από το εξωτερικό 365 ημέρες το χρόνο, είναι ένα στοίχημα που είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε» δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Θάνος.

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here