Στην έκθεση τουρισμού World Travel Market η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Φωτογραφία: Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
kiziplast
pacificsun

Στη διεθνή επαγγελματική έκθεση τουρισμού WTM (World Travel Market) που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Στην έκθεση που αποτελεί το κορυφαίο τουριστικό γεγονός της Μεγάλης Βρετανίας και μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, που προσέλκυσε και φέτος χιλιάδες επαγγελματίες και εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας από όλο τον κόσμο.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε στη WTM ως συνεκθέτης με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού. Στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο, προβλήθηκε το έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό διαφημιστικής προβολής του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας ενώ πραγματοποιήθηκαν επαγγελματικές συναντήσεις και επαφές εκπροσώπων τουριστικών επιχειρήσεων και φορέων της Κεντρικής Μακεδονίας με εκπροσώπους της βρετανικής τουριστικής αγοράς.

 «Συνεχίζοντας και ενισχύοντας το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δε θα μπορούσαμε να απέχουμε από τη διεθνή έκθεση WTM στο Λονδίνο, μία από τις κορυφαίες επαγγελματικές διοργανώσεις για τον τουριστικό κλάδο. Στο πλαίσιο της συμμετοχής μας, δώσαμε τη δυνατότητα στους επαγγελματίες τουρισμού της Κεντρικής Μακεδονίας, που φιλοξενήθηκαν στο περίπτερό μας, να έχουν στοχευμένες b2b συναντήσεις με εκπροσώπους τουριστικών επιχειρήσεων και φορέων της Μεγάλης Βρετανίας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών, όπου συζητήθηκαν οι προοπτικές μελλοντικής συνεργασίας.

Κεντρικός στόχος της τουριστικής μας πολιτικής είναι να καταστήσουμε και να προωθήσουμε την Κεντρική Μακεδονία ως ελκυστικό προορισμό, ιδανικό για τουρισμό 365 μέρες το χρόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Θάνος.

 

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here