Πραγματοποιήθηκε ο 1ος Ιστιοπλοϊκός Μαραθώνιος

Παρουσία του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση του του Ιστιοπλοϊκού Μαραθωνίου, που διεξάγεται στην περιοχή του Μικρολίμανου για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

PACIFIC-SUN

Ο 1ος Ιστιοπλοϊκός Μαραθώνιος, διοργανώθηκε από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς σε συνεργασία με την «Sailing Marathon Team», έχει τη στήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και τελεί -μεταξύ άλλων- υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά.

Φωτογραφία: Δήμος Πειραιά
Φωτογραφία: Δήμος Πειραιά

Ο κ. Μώραλης και ο Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς Γιάννης Παπαδημητρίου, επιβιβάστηκαν σε σκάφος και παρακολούθησαν την εκκίνηση του εντυπωσιακού αγώνα. Στη γραμμή εκκίνησης, βρέθηκαν Ολυμπιονίκες, Πρωταθλητές κόσμου και Ευρώπης, αλλά και λιλιπούτειοι ιστιοπλόοι.

Παράλληλα, με τη διεξαγωγή του αθλητικού προγράμματος, υπήρξαν δράσεις και εκδηλώσεις προς όφελος ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε: «Βρισκόμαστε σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του Πειραιά, στο Μικρολίμανο για να παρακολουθήσουμε  την εκκίνηση του 1ου Ιστιοπλοϊκού Μαραθωνίου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που φιλοξενούμε στον Πειραιά τη σημαντική αυτή διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα,  με τη συμμετοχή καταξιωμένων αθλητών και όχι μόνο. Από την πρώτη στιγμή απαντήσαμε θετικά στην πρόταση να θέσουμε υπό την αιγίδα μας τον 1ο Ιστιοπλοϊκό Μαραθώνιο, καθώς η Δημοτική Αρχή στηρίζει αθλητικές διοργανώσεις που έχουν ποιότητα και  προάγουν το «ευ αγωνίζεσθαι».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής