Παράδοση 4 αμαξιδίων σε άτομα με κινητικά προβλήματα

Με την περιβαλλοντική και κοινωνική δράση «Ανακυκλώνω καπάκια. Βοηθάω - Κινούμαι», με σκοπό τη συγκέντρωση καπακιών για την απόκτηση αμαξιδίων για άτομα που χρήζουν τέτοιας ανάγκης, ο Δήμος Περιστερίου παρέλαβε μέχρι στιγμής, τέσσερα αμαξίδια ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Φωτογραφία: Δήμος Περιστερίου

Με την περιβαλλοντική και κοινωνική δράση «Ανακυκλώνω καπάκια. Βοηθάω – Κινούμαι», με σκοπό τη συγκέντρωση καπακιών για την απόκτηση αμαξιδίων για άτομα που χρήζουν τέτοιας ανάγκης, ο Δήμος Περιστερίου παρέλαβε μέχρι στιγμής, τέσσερα αμαξίδια ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Τα καπάκια συγκεντρώθηκαν από φορείς, συλλόγους, σωματεία, σχολεία και επιχειρήσεις του Περιστερίου και η δράση σύμφωνα με τη δημοτική αρχή θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα.

Για τη συμμετοχή στη δράση, αρκεί να παραδώσει ο ενδιαφερόμενος τα καπάκια που έχει συγκεντρώσει στον ειδικά διαμορφωμένο σπίτι Πράσινο σπίτι, Αγίου Βασιλείου 62, όπου και γίνεται η διαλογή τους, εργάσιμες ώρες.

Παράλληλα ο Δήμος Περιστερίου, καλεί τα άτομα με κινητικά προβλήματα που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα από τα αμαξίδια, να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία, στα τηλέφωνα 2105701568.

Απάντηση