Εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών από τον Δήμο Δελφών προς τρίτους

Μετά από προσπάθεια που ξεκίνησε από την ανάληψη των καθηκόντων της η δημοτική αρχή και έπειτα από πολύμηνη εντατική συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών, κατάφερε να υπαχθεί στο πρόγραμμα ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών, ολοκληρώνοντας ένα από τα πιο σημαντικά βήματά του προς την οικονομική εξυγίανσή του.

kiziplast
pacificsun

Με την απόφαση που υπέγραψε χθες ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Σκουρλέτης επετεύχθει, μεταξύ των άλλων και η ρύθμιση των χρεών και των παλαιών και ήδη εκκαθαρισμένων επιχειρήσεων του Δήμου Δελφών (Κοινωφελής Επιχείρηση «Οι Αμφικτυονίες» και Αναπτυξιακή Επιχείρηση Δεσφίνας), κάτι που αρχικά είχε αποκλειστεί.

Με τον τρόπο αυτό, ο Δήμος Δελφών ξεπερνά πλέον την εποχή της ουσιαστικής χρεοκοπίας και μπαίνει σε φάση κανονικοποίησης της οικονομικής λειτουργίας του.

Όπως επισημαίνει η δημοτική αρχή, «ασφαλώς δεν επιτρέπεται καμία επανάπαυση. Αντίθετα, οφείλουμε να είμαστε σε πλήρη εγρήγορση για να προσπεράσουμε και άλλες δυσκολίες που μας θέτει η σημερινή πραγματικότητα με επιμονή, συστηματική εργασία και καλή συνεργασία».

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here