Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Ας ψάξει αλλού το Συνδικάτο ΟΤΑ παράσημα

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής με ανακοίνωσή του που έχει τίτλο «Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής το είπε και το έκανε-Κανείς εργαζόμενος του δήμου δεν θα χάσει τη δουλειά του» εξαπολύει επίθεση στο Συνδικάτο ΟΤΑ.

Φωτογραφία: google streetview
kiziplast
pacificsun

«Ας ψάξει αλλού το Συνδικάτο ΟΤΑ παράσημα στον συνδικαλιστικό του αγώνα, τον οποίο μεν τιμούμε, στην προκειμένη δε περίπτωση δεν χρειάστηκε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

«Όπως, από την πρώτη στιγμή, τους είχαμε διαβεβαιώσει δια ζώσης, όπως δηλώσαμε και με δημόσια τοποθέτηση, οι έξι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας, των οποίων οι συμβάσεις έληξαν πρόσφατα, δεν επρόκειτο ποτέ, όσο περνάει από το χέρι του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου, και της δημοτικής αρχής της πόλης, να έμεναν εκτός Δήμου όπερ και εγένετο», προσθέτει η ανακοίνωση.

«Ας μην γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης, λοιπόν, μια γνωστή, προειλημμένη απόφαση βασισμένη στο σχέδιο της διοίκησης του Δήμου να κρατήσει τους αναγκαίους αυτούς εργαζόμενους. Η δημοτική αρχή είχε δεσμευθεί ότι οι συμβάσεις των έξι υπαλλήλων του ΟΠΑΚΜ – όπως και τόσων άλλων στο παρελθόν – θα ανανεώνονταν, αφού εξασφαλίζονταν οι απαραίτητες προϋποθέσεις, και αυτό έκανε. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο», καταλήγει η ανακοίνωση.

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here