Για τρίτη χρονιά ο αγώνας δρόμου «ΒΙΚΟΣ STREET RELAYS ΠΕΙΡΑΙΑ 2016»

Ο Πειραιάς υποδέχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα δρόμου κοινωνικού χαρακτήρα "ΒΙΚΟΣ STREET RELAYS ΠΕΙΡΑΙΑ 2016", ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, στη Μαρίνα Ζέας (Πασαλιμάνι), με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών και πολιτών, για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Σωματείο «Παιδικό Σπίτι Πειραιά».

Φωτογραφία: Δήμος Πειραιά
kiziplast
pacificsun

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας, σε συνεργασία με τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο ΕΡΜΗΣ 1877 και με τη στήριξη του Ολυμπιακού ΣΦΠ.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο αίθριο της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά Συνέντευξη Τύπου-Παρουσίαση των αγώνων δρόμου, με ομιλητές τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, την Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν Σταυρούλα Αντωνάκου, τον Αντιπρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν Νίκο Γέμελο, την Γενική Διευθύντρια του ΟΣΦΠ Χριστίνα Τσιλιγκίρη και τoν Πρόεδρο του Σωματείου Παιδικό Σπίτι Πειραιά Κωνσταντίνο Φαζάκη.

Στη Δημοτική Πινακοθήκη έδωσαν επίσης το «παρών» σημαντικοί αθλητές, οι οποίοι αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων, στη σπουδαιότητα του αγώνα, αναφορικά με τον φιλανθρωπικό του σκοπό. Ομιλίες πραγματοποίησαν και οι εκπρόσωποι χορηγών των αγώνων, Νατάσσα Κρεντζ από την εταιρεία Βίκος και ο Ιάκωβος Κρομμύδας από την Renault.

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here