Απάντηση Δήμου Αθηναίων στην ΚΕΔΕ για τα δημοτικά ιατρεία

Σκληρή απάντηση στην ανακοίνωση της ΚΕΔΕ και προσωπικά του προέδρου της Γ. Πατούλη, έκανε ο Δήμος Αθηναίων, με αφορμή ανακοίνωση του για τα δημοτικά ιατρεία.

kiziplast
pacificsun

«Ο Δήμος Αθηναίων αντιμετωπίζει τη λειτουργία των Δημοτικών Ιατρείων με αίσθημα ευθύνης και είναι σταθερά προσανατολισμένος στη θεσμική και λειτουργική τους αναβάθμιση. Η προσπάθεια αυτή πραγματοποιείται με επιτυχία, παρά τα τεράστια νομοθετικά εμπόδια και κενά, όταν μάλιστα όλο και περισσότεροι πολίτες τίθενται εκτός συστήματος ασφάλισης και πρωτοβάθμιας υγειονομικής φροντίδας.

Οι ανακοινώσεις της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών υπογράφονται από το ίδιο πρόσωπο, το οποίο όχι μόνο τελεί σε εμφανή σύγκρουση καθηκόντων, αλλά υιοθετεί άκριτα καταγγελίες συντεχνιακού χαρακτήρα, οι οποίες οφείλονται στην προσπάθεια του Δήμου Αθηναίων να βάλει τάξη στο ωράριο εργασίας του ιατρικού προσωπικού.

Ο κ. Πατούλης πρέπει κάποια στιγμή να επιλέξει: ενεργεί ως επικεφαλής των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εργάζεται για την ενίσχυσή της, προς όφελος της κοινωνίας, ή αντιθέτως πολιτεύεται ως συνδικαλιστικός εκπρόσωπος εργαζομένων που αξιώνουν να πληρώνονται μεν ως δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά να μην είναι υποχρεωμένοι να τηρούν οποιοδήποτε ωράριο;»

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here