Παρουσία του ΠτΔ πραγματοποιήθηκε η Κεντρική Εκδήλωση για την Έναρξη της «Αντιπυρικής Περιόδου 2016»

PACIFIC-SUN

Σήμερα πραγματοποιήθηκε, η Κεντρική Εκδήλωση των Πυροσβεστικών Μονάδων, Εθελοντικών Οργανώσεων, Φορέων Πολιτικής Προστασίας, Δασικών Υπηρεσιών και Πολιτών για την «Αντιπυρική Περίοδο 2016», παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, στην κεντρική πλατεία Αγ. Τριάδος της Δ.Κ. Πεντέλης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον Αγιασμό από τον Εκπρόσωπο του Αρχιεπισκόπου, Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ Κύριλλο.

Στη συνέχεια, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης και Δήμαρχος Πεντέλης κος Δημήτριος Στεργίου – Καψάλης κατά την διάρκεια της ομιλίας του είπε ότι «η Πεντέλη, εγκλωβισμένη στους δασικούς χάρτες που συντάχθηκαν με βάση το δασικό υπόβαθρο του 1945, πασχίζει να βρει το δίκιο της και να προστατευτεί από όλους αυτούς που θεωρούν τα λάθη της κεντρικής εξουσίας στο χειρισμό του δασικού στην περιοχή, ευκαιρία για στήριξη των συμφερόντων τους για απόκτηση πεντελικής γης» και ζήτησε από τον ΠτΔ «να επέμβει, γιατί είναι ανάγκη η κεντρική εξουσία να νομοθετεί, λαμβάνοντας υπ΄όψιν της και τις εισηγήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκηση».

Ακολούθησε η απονομή τιμητικής πλακέτας με το έμβλημα του Δήμου στην Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, από το Δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη.

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  επιθεώρησε τα οχήματα και τα πληρώματά τους και συνομίλησε με τους εθελοντές.

EkdhloshEnarxhsAntipyrikhsPeriodou_7

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής