Βασιλειάδης: Διακόπτεται επ’ αόριστον το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας

Σε ΦΕΚ δημοσιεύθηκε η απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, με την οποία διακόπτεται επ’ αόριστον η διεξαγωγή αγώνων ποδοσφαίρου του επαγγελματικού πρωταθλήματος SUPER LEAGUE, καθώς και των ποδοσφαιρικών αγώνων Κυπέλλου επαγγελματικών ομάδων με άμεση ισχύ.

φωτογραφία: αρχείου
kiziplast

Η διακοπή σύμφωνα με την απόφαση του κ. Βασιλειάδη κρίθηκε απαραίτητη λόγω της αυξημένης αντιπαλότητας και το εξόχως τεταμένο κλίμα όπως διαμορφώθηκε με την εμφάνιση αξιωματούχου ομάδας και συγκεκριμένα του προέδρου της γηπεδούχου ΠΑΕ ΠΑΟΚ κου Σαββίδη, να οπλοφορεί κατά τη διάρκεια του αγώνα ο οποίος διεξήχθη την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ.

Επιπλέον, ο υφυπουργός ως αιτία διακοπής χαρακτηρίζει και τις εμπρηστικές δηλώσεις των αξιωματούχων κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και ιδίως κατά τις τελευταίες αγωνιστικές.

Το γεγονός αυτό εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια καθόσον πιθανολογείται ότι η παραμικρή αφορμή μπορεί να πυροδοτήσει εκτεταμένες βίαιες συμπεριφορές, καταλήγει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here