Με τον Δήμαρχο Σερρών συναντήθηκε ο Βασιλειάδης

Με τον δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη συναντήθηκε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψής του στην πόλη των Σερρών, με αφορμή την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης, για την κατασκευή εγκαταστάσεων πυροπροστασίας στο δημοτικό κολυμβητήριο.

PACIFIC-SUN

Το έργο είναι προϋπολογισμού 64.000 ευρώ και οι εργασίες που προβλέπονται είναι η τοποθέτηση σωληνώσεων για την υδροδότηση των πυροσβεστικών φωλιών, η τοποθέτηση πυροσβεστικού συγκροτήματος, η τοποθέτηση δεξαμενής νερού, η τοποθέτηση συστήματος κατάσβεσης, η εγκατάσταση συστήματος πυρανίχνευσης, η εγκατάσταση συστήματος πυρόσβεσης, η προμήθεια πυροσβεστήρων και η τοποθέτηση δύο πυράντοχων θυρών.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Βασιλειάδη για την επίσκεψή του στο δημαρχείο Σερρών, καθώς και για την χρηματοδότηση του έργου από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τονίζοντας τη σημασία της κατασκευής πυροπροστασίας, η οποία δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρωθεί η αδειοδότηση του κολυμβητηρίου.

Ο κ. Αγγελίδης, ζήτησε από τον υφυπουργό, τη συνδρομή του ώστε να υπάρξει ανάλογη χρηματοδότηση και για το κλειστό γυμναστήριο και το εθνικό στάδιο, ενώ παράλληλα, παρέδωσε στον κ. Βασιλειάδη φάκελο με τη μελέτη για την ολοκλήρωση του κλειστού κολυμβητηρίου Ομόνοια και τη μελέτη για το κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Ιωάννη, που άρχισαν από το πρόγραμμα Ελλάδα 2004 και παραμένουν ημιτελή, λόγω έλλειψης χρηματοδότησης.

Ο κ.Βασιλειάδης δεσμεύτηκε ότι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μπορεί να χρηματοδοτήσει ένα από τα δύο έργα πυροπροστασίας και αναφερόμενος στις αθλητικές υποδομές που απομένουν να ολοκληρωθούν, είπε ότι θα πρέπει ο προσανατολισμός να κινείται σε λύσεις οικολογικού ενδιαφέροντας διότι σε αυτές τις εποχές η τοπική αυτοδιοίκηση είναι δύσκολο να συντηρήσει κοστοβόρα αθλητικά κτίρια.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού συνεχάρη τον Δήμαρχο Σερρών για τις έγκαιρες ενέργειες του Δήμου, προκειμένου να προχωρήσουν οι οριστικές αδειοδοτήσεις των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Σερρών και η επόμενη συνάντηση τους προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, τον Ιανουάριο 2017.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής