Στον Περιφερειάρχη Στ. Αρναουτάκη ο 16χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής Λευτέρης Ηλιάκης

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκε στην Περιφέρεια ο 16χρονος Κρητικός παγκόσμιος πρωταθλητής Kick-Boxing Λευτέρης Ηλιάκης.

Φωτογραφία: Περιφέρεια Κρήτης
kiziplast
pacificsun

Ο Λευτέρης Ηλιάκης ήρθε πρώτος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας τον περασμένο Αύγουστο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία «Kinck light», ενώ στο ίδιο παγκόσμιο πρωτάθλημα ήλθε τρίτος στην κατηγορία «Light contact».

Στη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη στη Περιφέρεια, ο 16χρονος αθλητής, συνοδευόταν από τον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Κρήτης για θέματα αθλητισμού Νίκο Συριγωνάκη και τον προπονητή του Γιάννη Γεροντή από την Παγκρήτια Ακαδημία «TAEKWON-DO» Ηρακλείου.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στον 16χρονο για τις σπουδαίες διακρίσεις του λέγοντας ότι οι Κρητικοί, οι Έλληνες ευρύτερα είναι υπερήφανοι για αυτόν.

Παράλληλα του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην πορεία του στο άθλημα επισημαίνοντας ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα είναι αρωγός στην αγωνιστική του δραστηριότητα.

Επίσης. ο Περιφερειάρχης Κρήτης και ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού συνεχάρησαν τον προπονητή του 16χρονου παγκόσμιου πρωταθλητή Γιάννη Γεροντή της Παγκρήτιας Ακαδημία «TAEKWON-DO».

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here