O Τουκ-Τουκ ψάχνει σπίτι

PACIFIC-SUN

Αυτός είναι ο Τουκ-Τουκ, αδεσποτάκι, μέλος αγέλης που επιβιώνει στη Γιάννουλη Λάρισας. Είναι στειρωμένος, εμβολιασμένος και επανενταγμένος στην περιοχή από το Δήμο Λάρισας. Ο Τουκ-Τουκ είναι ένα υπέροχο πλάσμα, φιλικός με όλους, ήσυχος και χαδιάρης -ένα πραγματικό λάμπραντοράκι. Πήρε το όνομά του επειδή όποτε πεινάει πηγαίνει στο σπίτι φιλόζωης κοπέλας και χτυπάει με το πόδι του την πόρτα της: «τουκ-τουκ-τουκ», που σημαίνει «Πεινάω, μπορείς να μου φέρεις λίγο φαγητό σε παρακαλώ;»

Τον Ιούνιο η κοπέλα αυτή -η οποία νομίμως μεριμνεί για τη σίτιση των αδέσποτων στην περιοχή της- δέχτηκε παρενόχληση και απειλές ως προς την ύπαρξη αυτών των ζώων, σαν ήταν δικό της το φταίξιμο που κάποιοι ασυνείδητοι τα παράτησαν στη περιοχή. Απο εκείνη τη μέρα ο Τουκ-Τουκ εξαφανίστηκε.

Όταν εμφανίστηκε ξανά λίγες μέρες μετά, ήταν χτυπημένος -ίσως με ξύλο- και έφερε σημάδια στα μπροστινά πόδια καθώς και στον λαιμό του. Το ένα του πόδι ήταν τριπλάσιο από το άλλο από το πρήξιμο. Μεταφέρθηκε αμέσως στον κτηνίατρο όπου χρειάστηκε ηρεμιστική και υπνωτική ένεση για να καθαριστούν σωστά τα πολλαπλά τραύματά του. Οι πληγές του είχαν αρχίσει να κακοφορμούν και μόλις που γλίτωσε τη σηψαιμία. Χρειάστηκαν ράμματα και θεραπεία με αντιβίωση.

Ο Τουκ-Τουκ φιλοξενήθηκε από την ομάδα μας για περίπου 10 μέρες και μετά την ανάρρωσή του επέστρεψε και επανατοποθετήθηκε στην περιοχή. Από τη στιγμή που ξαναπήγε εκεί ο Τουκ-Τουκ, τρύπωσε στην πυλωτή της κοπέλας που τον φρόντιζε και δεν κάνει βήμα παραπέρα. Από την 6μελή αγέλη έχει επιζήσει αυτός και άλλο ένα κοριτσάκι, ενώ όλα τα υπόλοιπα σκυλάκια έχουν να δώσουν σημεία ζωής πάνω από 4 εβδομάδες.

Αυτή τη στιγμή αναζητούμε για τον Τουκ-Τουκ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ή ΥΙΟΘΕΣΙΑ ώστε να μπορέσει να φύγει από το περιβάλλον που βρίσκεται σήμερα. Είναι πολύ καλός στη βόλτα-λατρεύει το φλεξ οδηγό- και δεν λερώνει το χώρο του. Είναι ένα σκυλάκι με τρόπους, αλλά χωρίς οικογένεια. Παρακαλούμε βοηθήστε με τις κοινοποιήσεις σας για να βρει επιτέλους την αγάπη που του αξίζει!

Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει με κάποιο τρόπο το γλυκό Τουκ-Τουκ μπορεί να στείλει μήνυμα ή να καλέσει στο 6982861415 (κα Εύη).

020816-O-TOYK-TOYK-PSAXNEI-SPITI(576X700)Όνομα: Τουκ-Τουκ
Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται από εθελόντρια
Ράτσα: ημ. λαμπραντόρ
Γένος: Αρσενικό
Ηλικία: 3 ετών
Βάρος: 30 κιλά
Εμβολιασμένος: NAI
Στειρωμένος: ΝΑΙ
Φιλικός με τους σκύλους: ΝΑΙ
Φιλικός με τις γάτες: ΟΧΙ
Φιλικός με τα παιδιά: NAI
Ιδιαίτερες ανάγκες: ΟΧΙ
Ιδιαιτερότητες: ΟΧΙ
Αριθμός microchip: 943000010222753
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως.


Φιλοζωικό Σωματείο Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας|ΑΜ:33/2012|Μ.K.Ο

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής