Μεζεδοπωλείο «Το κλειδί»

PACIFIC-SUN

Το μεζεδοπωλείο «Το κλειδί» είναι ένας όμορφος χώρος στην καρδιά της Δυτικής Αττικής που προσφέρεται για διασκέδαση, χορό και φαγητό.

Οι ιδιοκτήτες του, έχοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο της εστίασης αλλά και λόγω, της λατρείας τους για το καλό φαγητό, αποφάσισαν πριν αρκετά χρόνια να ανοίξουν έναν χώρο που έλειπε από την Αττική. Στόχος τους, ήταν και είναι να βγει ο κόσμος ξανά από τα σπίτι του και να βρει διέξοδο να διασκεδάσει και να απολαύσει λαχταριστούς μεζέδες, για όλα τα γούστα, με την οικογένεια και τους φίλους του.

Εμείς το επισκεφτήκαμε, δοκιμάσαμε αρκετά από τα πιάτα του, είδαμε την διαδικασία παρασκευής και ξεχωρίσαμε το «αρνάκι κλέφτικο στη λαδόκολλα», το «χοιρινό κότσι σπέσιαλ», το «κοτόπουλο παρμεζάνα» με κρούστα παρμεζάνας και σουσάμι, το «εξοχικό του μερακλή» και το «μπέρδεμα στη λαδόκολλα» με χοιρινό, αρνί, μελιτζάνα, ντομάτα και πατάτα.

Εκτός όμως, από τις όμορφες γεύσεις το μεζεδοπωλείο «Το κλειδί» διαθέτει ζωντανή μουσική με την ορχήστρα και τους τραγουδιστές να παρουσιάζουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με παλιά και νέα τραγούδια όλων των ειδών.
TO-KLEIDI2


Δ.: Αγίου Φανουρίου 38, Ίλιον | Τ.:210-5757430
www.tokleidimezedopolio.gr

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής