Εγκαίνια της 30ης έκθεσης βιβλίου στο Πασαλιμάνι

PACIFIC-SUN

Πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια της Έκθεση Βιβλίου από τον Σύλλογο Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά στο Πασαλιμάνι και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 26 Ιουνίου με ωράριο λειτουργίας από 19:00 έως και τις 23:00.

Στην Έκθεση συμμετέχει και ο Δήμος Πειραιά,  με περίπτερα, που αφορούν στην τουριστική προβολή της πόλης, στην Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά και στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Μώραλης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «Η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι είναι ένας πολύ σημαντικός θεσμός για την πόλη μας. Αποτελεί κάθε χρόνο πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες, όχι μόνο από τον Πειραιά, αλλά και από άλλα μέρη της Αττικής. Δίνει επίσης τη δυνατότητα σε δεκάδες τοπικές επιχειρήσεις εκδοτών και βιβλιοχαρτοπωλών να προβάλουν και να προωθήσουν τη δουλειά τους σε άμεση επαφή με το αναγνωστικό κοινό. Για εμάς, ως Δημοτική Αρχή Πειραιά,  είναι κρίσιμο και στρατηγικής σημασίας για την οικονομική ανάκαμψη της πόλης μας, να στηρίζουμε, με κάθε μέσο που διαθέτουμε, τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, που ενισχύουν τις τοπικές επιχειρήσεις και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής