Έκθεση βιβλίου από τον Τομέα Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ

Έκθεση βιβλίου θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου ο τομέας Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ, σε συνεργασία με την οργάνωση ZATAR, από τις 12.00 μεσημέρι στο Σύνταγμα, με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την ενίσχυση του μηνύματος της αλληλεγγύης και της αγάπης.

PACIFIC-SUN

Η οργάνωση ΖΑΤΑR, στηρίζει την προσπάθεια των προσφύγων για αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης στη χώρα μας.

«Στόχος», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ είναι, «η συμβολική ενίσχυση της κοινωνίας των πολιτών κόντρα σε κάθε λογική διακρίσεων και διαχωρισμών, φυλετικών, πολιτισμικών ή θρησκευτικών, όπως ακριβώς επιτάσσει το πνεύμα των ημερών.
Απέναντι στο μίσος και τον φτηνό εθνικισμό, προτάσσουμε τον πολιτισμό, την έμπνευση, τη φιλαναγνωσία. Γιατί δεν πρέπει να είμαστε ”αδιάβαστοι” στην εποχή των ραγδαίων γεωπολιτικών εξελίξεων και των αλλαγών στη γειτονιά μας».

Τα βιβλία της έκθεσης προέρχονται από ευγενικές δωρεές των εκδοτικών οίκων Γαβριηλίδη, Καστανιώτη, Λιβάνη, Μίλητος, Αντώνη Παπαϊωάννου, Πατάκη τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, και από προσφορές μελών και φίλων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Τα βιβλία θα διατεθούν στο κοινό έναντι συμβολικού αντιτίμου και τα έσοδα από την διάθεση των βιβλίων θα δοθούν εξ’ολοκλήρου για τους σκοπούς της οργάνωσης σε σχέση με τους πρόσφυγες.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής