Χορογραφίες στους δρόμους της Αθήνας

Σήμερα στις 16:10 με αφετηρία την πλατεία Κοραή, η ομάδα σύγχρονου χορού Yelp danceco θα παρουσιάσει το «Δυο βήματα πιο κάτω», μια χορογραφία στο αστικό τοπίο. Οι θεατές ακολουθήσουν μια διαδρομή από την Εθνική βιβλιοθήκη, μέχρι την Πλατεία Ομονοίας και καταλήξουν μέσα στο Μπάγκειον.

PACIFIC-SUN

Η αστική χορογραφία θα ξεκινήσει από την Εθνική Βιβλιοθήκη, ένα σύμβολο για την πόλη της Αθήνας, και φέρει στο προσκήνιο τη σχέση και ευθύνη, απέναντι στη γνώση και την ιστορία. Κατηφορίζοντας Δυο βήματα πιο κάτω, με ενδιάμεσες στάσεις, θα φτάσει στην Πλατεία Ομονοίας – άλλο ένα σύμβολο της πόλης που αλλάζει μορφή συνεχώς.

Πρόκειται για μια μικρή διαδρομή, γεμάτη αντιφάσεις και εκπλήξεις που συμπυκνώνουν την πρόσφατη ιστορία της πόλης και αναδεικνύουν το ευρύ φάσμα αντιθέσεων εγκατεστημένων στην καθημερινότητα της Αθήνας.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στα email: mariela.nestora@gmail.com, projects@athensbiennial.org

Χορογραφία: Μαριέλα Νέστορα

Συμμετέχουν οι: Άννα Απέργη, Κατερίνα Γεβετζή, Λήδα Δάλλα, Μυρτώ Δελημιχάλη, Μήδεια Καστάνου, Κωνσταντίνα Μπάρκουλη, Βίκυ Σπάχου, Στέλλα Σπύρου, Κατερίνα Χαρίτου

Η δράση εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων με κεντρικό μήνυμα “Ο πολιτισμός διώχνει το σκοτάδι” #trilogia και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ΟΠΑΝΔΑ και του Δήμου Αθηναίων

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής