Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Βασιλείου

Ο ηθοποιός Γιώργος Βασιλείου έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ο 66χρονος έδινε το τελευταίο διάστημα μάχη με τον καρκίνο και πριν λίγο καιρό είχε επιστρέψει στο σπίτι του.

Φωτογραφία: Γιώργος Βασιλείου / facebook
kiziplast
pacificsun

Ο ηθοποιός Γιώργος Βασιλείου έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ο 66χρονος έδινε το τελευταίο διάστημα μάχη με τον καρκίνο και πριν λίγο καιρό είχε επιστρέψει στο σπίτι του.AdTech AdΟ Γιώργος Βασιλείου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία το 1950 και παράλληλα με το σχολείο εργάστηκε σε διάφορες δουλειές. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Μπέλλου. από όπου και αποφοίτησε με άριστα.

Στην επαγγελματική του πορεία συνεργάστηκε με ηθοποιούς όπως Θανάσης Βέγγος, Ρένα Βλαχοπούλου, έγινε όμως ευρύτερα γνωστός τη δεκαετία του 1990, μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές του Νίκου Φώσκολου και τον ρόλο του «Θεοχάρη».

Ο Γιώργος Βασιλείου ασχολήθηκε το 2004 και μετά κοινά, όπου στις εκλογές εξελέγη βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Από το 2007, μετά το τέλος της βουλευτικής του ιδιότητας, μέχρι και το τελευταίο διάστημα ασχολήθηκε ξανά με το θέατρο και την τηλεόραση.

Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια κατοικούσε στη Σαλαμίνα με τη σύζυγό του Λία Θερμογιάννη, με την οποία απέκτησε τα δύο του παιδιά.

 

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here