ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση στις εισπράξεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους τον Ιούλιο

Αύξηση παρουσίασαν οι εισπράξεις και ο αριθμός των επισκεπτών στα Μουσεία και τους Αρχαιολογικούς χώρους τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

PACIFIC-SUN

Πιο συγκεκριμένα, αύξηση κατά 11,9% παρουσίασαν οι εισπράξεις στα Μουσεία τον Ιούλιο, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του περασμένου έτους και κατά 66,2% στους Αρχαιολογικούς χώρους.

Αύξηση παρουσίασε και ο αριθμός των επισκεπτών στα Μουσεία κατά 3%, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατέγραψε αύξηση κατά  66,1%. Στους Αρχαιολογικούς χώρους μειώθηκαν οι επισκέπτες κατά 14,1% ενώ, οι επισκέπτες ελεύθερης εισόδου αυξήθηκαν κατά 13,7%.

Τα στοιχεία του 7μήνου

Στο επτάμηνο Ιανουαρίου – Ιουλίου του 2016, παρατηρήθηκε μείωση κατά 2,1% στους επισκέπτες των Μουσείων και αύξηση κατά 23% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου. Οι εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση κατά 2,3% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2015.

Στους Αρχαιολογικούς χώρους, το επτάμηνο Ιανουαρίου – Ιουλίου 2016, παρατηρείθηκε μείωση των επισκεπτών κατά 11,4% και αύξηση κατά 14,3% των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου. Οι εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση κατά 57,5%, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2015.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής